STAPPEN PLAN MOVE THE BRAIN

Onze werkwijze

Intake

Tijdens de intake wordt een qEEG gedaan om de situatie te beoordelen aan de hand van ingevulde papieren.

Dit is fundamenteel voor een succesvolle ervaring voor de cliënt. Dit proces helpt ons om uit te vinden waar en hoe we u het best in ons programma kunnen plaatsen, aangezien een ieders brein en verhaal uniek is.

Na 10 dagen

Aan het einde van het tiendaagse programma wordt nogmaals een qEEG gedaan om een vergelijking te kunnen maken met de qEEG van de intake en de vooruitgang te meten. 

Tevens wordt er aan het einde van het programma een plan voorbereid voor thuis. Dit plan bevat aanbevelingen voor trainingen en geeft cliënten de kracht om aanpassingen te maken in hun dagelijkse routine en het herstel thuis voort te zetten. 

Na het intensieve programma

Na de training wordt wekelijks telefonisch contact opgenomen met de cliënt en een maand na training komt men terug voor een controle.

 Aan het einde van de tien dagen en dertig dagen later wordt nogmaals een qEEG gedaan om verbetering te meten.

Gedurende de tijd in het centrum en na afloop volgen nog een aantal andere testen. Deze testen voeren we uit om de vooruitgang te meten gedurende de periode .

EXTRA INFORMATIE

Welke testen voeren we uit

QEEG:
Aan het begin en het einde van het programma wordt een qEEG gedaan om te zien welke delen van de hersenen niet goed werken.

Het kwantitatieve EEG (qEEG) is de analyse van een digitale EEG, wat simpelweg ook wel “brain mapping” genoemd wordt. Het qEEG is een uitbreiding van de analyse van een visuele EEG-interpretatie, die helpt en bijdraagt aan onze kennis van het EEG en hersenfuncties.

Bloed doorstroming meten:
We controleren de connectie tussen de hersenen en het bloed, die vaak onregelmatig is bij klanten met een brein problematiek.  Deze informatie kan gebruikt worden om aan herstel te werken.

Zelf geraporteerde score cliënten:
Cliënten rapporteren hun symptomen met een test die emoties en gedachten meet, en een neuropsychologische test. Aan het einde van de tien en dertig dagen krijgen cliënten een grafiek waarin hun vooruitgang kan worden afgelezen.

ONZE MULTI DISCIPLINAIRE PROGRAMMA

Ons programma maakt gebruik van een uitgebreide en diverse groep gespecialiseerde trainers en therapeuten die niet alleen experts zijn in hun vakgebied, maar ook getraind zijn met MTBs succesvol bewezen methodes.

Deze trainers werken dagelijks één-op-één of in kleine groepjes met cliënten op verschillende gebieden, zoals neuro-en cognitieve training, en persoonlijke coaching op het gebied van voeding, gezonde gewoontes, beweging.

Gedurende het verblijf worden cliënten dagelijks op elk van deze gebieden gecoacht als onderdeel van hun intensieve training en programma, aangepast voor een ieders behoeften.

Aanmelden

Wil je je aanmelden en ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en prijzen? Of heb je een andere vraag? Stuur ons gerust een e-mail: info@movethebrain.nl.

Bekijken
Vragen

Heeft u naar aanleiding van de website nog nog vragen email: info@movethebrain.nl

Handige links website
Ervaringen
Trainingsplan

PubliciteitContact

Broederplein 29 
3703 CC Zeist
Nederland

Voorwaarden
Privacy Statement
Algemene Voorwaarden

©2020 MoveTheBrain | Design: SMART Websites