Oprichters Move the Brain

Nanja & Rianne Schorel

MOVE THE BRAIN is opgericht door de tweelingzussen Rianne Schorel en Nanja Schorel. Gedreven door hun eigen persoonlijke ervaring en Nanja haar medische kennis (20 jaar) wilden zij het onmogelijke mogelijk maken door positiviteit voor hen te laten werken. De manier waarop zij geleerd hebben de obstakels uit hun leven te overwinnen, willen zij graag delen met anderen die ditzelfde verlangen hebben en vanuit deze basis is Move The Brain ontstaan.

Nanja kreeg 12 jaar geleden een zware burn-out en Rianne liep in 2008 tijdens het voetballen voor ADO Den Haag een ernstige hoofdblessure. Een lange weg volgde voor Rianne om te herstellen van de opgelopen whiplash en hersenschudding. Mede door de onafgebroken steun van haar zus Nanja, was zij in staat de uitdagingen aan te gaan die ze op de weg naar herstel tegenkwam. Na een jarenlange strijd volgde een volledig herstel voor Rianne en was zij in staat een nieuwe bladzijde in haar leven om te slaan.

Met de oprichting van MOVE THE BRAIN willen Rianne en Nanja ook anderen helpen die lijden als gevolg van hersenproblematiek, en anderen laten delen in de overwinning die zij zelf behaald hebben.

Met een mix van innovatie, onderzoeksgerichte oplossingen en gedegen expertise, biedt MOVE THE BRAIN een breed scala aan trainingen die jou kunnen helpen. De trainingsprogramma’s van MOVE THE BRAIN voorzien in een oplossing voor uiteenlopende klachten op gebied van het brein.

Lees meer in de pers

Lees meer over het verhaal van Nanja en Rianne in deze verschillende publicaties in de pers:

Lees meer over het herstel van Rianne in dit artikel in het AD of in dit artikel van de NOS/Nieuwsuur.
Rianne heeft over haar ervaringen en haar herstel een boek geschreven: ‘Leven met mijn hersenschudding’.
Bekijk van Dokters van Morgen het interview met J. Jessey, over teruggekomen in de maatschappij en neurofeedback.
Dokters van Morgen NPO, documentaire hersenschudding met o.a Rianne Schorel.
Het verhaal van Rianne op NOS op 3.
Rianne bij de Superbowl party USA 2018.

Vragen

Heeft u naar aanleiding van de website nog nog vragen email: info@movethebrain.nl

Handige links website
Ervaringen
Trainingsplan

PubliciteitContact

Broederplein 29 
3703 CC Zeist
Nederland

Voorwaarden
Privacy Statement
Algemene Voorwaarden

©2020 MoveTheBrain | Design: SMART Websites