A better version of yourself?

Wij zijn er voor u!
Deze training kan uitdagend zijn en vereist veel inzet, maar wij geloven dat dit noodzakelijk is voor blijvende, levensveranderende resultaten. Het is belangrijk om te onthouden dat hoewel dit programma essentieel is om verbetering aan te brengen, het niet het einde is van uw herstel. Na afloop van het programma heeft u de tools om u te helpen de juiste mindset en lifestyle aan te nemen. 

BENT U GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN ONZE PROGRAMMA’S?

Bent u geïnteresseerd in één van onze programma’s? Stuur een e-mail naar info@movethebrain.nl om meer informatie te ontvangen over een specifiek programma. Vermeld uw naam en in welk programma u geïnteresseerd bent.

Met vriendelijke groet,

Het team van Move the Brain

Parkeeradvies Broederplein 

Het Broederplein is gelegen aan de oprijlaan naar Slot Zeist. Wij  adviseren om te parkeren naast Slot Zeist op het grote parkeerterrein nabij de kruising Zinzendorflaan/Karpervijver. Vanaf het grote parkeerterrein ga je op de kruising van de Zinzendorflaan/Karpervijver rechts de Karpervijver in. Halverwege de Karpervijver vind je de  achteringang van ons pand aan je linkerzijde.

Als de parkeerplaats vol is, is er een mogelijkheid in de parkeergarage van het figi hotel, of rondom het hotel in de vakken.

Vragen

Heeft u naar aanleiding van de website nog nog vragen email: info@movethebrain.nl

Handige links website
Ervaringen
Trainingsplan

PubliciteitContact

Broederplein 29 
3703 CC Zeist
Nederland

Voorwaarden
Privacy Statement
Algemene Voorwaarden

©2020 MoveTheBrain | Design: SMART Websites