Het verhaal dat onze klanten vertellen

Sander .

Ik durf dingen opnieuw te doen, uitdagingen aan te gaan en van het leven te genieten. Bovendien heeft het proces veel hulpmiddelen opgeleverd om mijn toekomst verder vorm te geven en bovendien om richtlijnen te geven als het moeilijk wordt.

Ik zou zeker de persoonlijke begeleiding van MTB aanbevelen. Het is een goed programma. De trainers hebben een groot hart en zijn zeer competent. Het is een grote stap in de richting van volledig herstel. 

Veerle

Dankzij de kennis, professionaliteit en positief denken van het team zien we Veerle (17) elke dag, stap voor stap verbeteren. Ze is nu een actieve, positieve, vrolijke meid die zelfbewuster is geworden en doelen heeft gesteld die ze in de toekomst zal bereiken. In de laatste metingen die Veerle heeft gehad, konden we duidelijk zien dat ze grote verbeteringen heeft aangebracht en dat haar hersenen weer werken op het niveau dat nodig is om actief deel te nemen aan de wereld om haar heen.  Move The Brain: bedankt voor de steun voor Veerle en voor ons. Gerard: vader van Veerle 

Sanne

Ik was onzeker. Ik voelde me alsof ik alleen was gelaten. Ik kon de juiste professionele hulp niet vinden. Dit veroorzaakte veel frustratie.  Het team was warm en betrokken met persoonlijke aandacht voor iedereen. Ik heb hoop en een vangnet + hulpmiddelen ontvangen om me verder te helpen herstellen. 

Paul

“Ik kwam thuis te zitten van mijn werk.  Ik dacht letterlijk dat ik gek werd. Met de tools van het intensieve programma van Move The Brain lukte het mij weer om het werk op korte termijn op te pakken. En behalve mijn werk kreeg mijn leven een nieuwe draai. Dankbaar!”

Dewi en marieke

“Ze was op haar hoofd gevallen en liep compleet vast. Bij Move the Brain ontdekte ze de echte oorzaak: PCS. Ze komt nu iedere dag enthousiast thuis. Wat een verschil! Van machteloos, uitzichtloos naar vertrouwen in de toekomst!”

Sharon

Ik kon niet meer naar school en contact met vriendinnen was ook lastig. Ik heb de training als erg prettig ervaren gezien alles werd aangepakt.  Het gaat nu een stuk beter! Ik kan gewoon elke dag met vrienden afspreken en leuke dingen en het leren gaat ook beter!
Ik zou het traject zeker aanraden, alle trainers zijn begaan. Je kunt altijd met je problemen bij de trainers terecht.

.

Carla

Nadat ik twee jaar geleden een verwonding op mijn hoofd had opgelopen, bleef ik klachten krijgen. De belangrijkste klachten waren overgevoeligheid voor veel externe prikkels zoals licht / geluid / bewegingen, mentaal vast komen te zitten en aanhoudende mentale vermoeidheid. 

Ervaar en vier het leven. Weer een positief perspectief op de toekomst hebben. Dat is wat de intensieve training bij Move The Brain mij heeft gegeven.

Ymo

Voordat ik aan deze training begon, voelde ik me erg verward met mezelf: altijd een storm in mijn hoofd, gefrustreerd en dagelijks lichamelijk falen vanwege te veel spanning en stress. Na de 10 dagen was ik eindelijk in staat om vrede te vinden, ondanks de moeilijkheid van de training. Ik voelde me herboren. Eindelijk had ik de gekoesterde vrede in mijn hoofd en als resultaat de veerkracht om mijn leven weer voort te zetten. 

Yvon

Tijdens mijn burnout had ik geen energie, maar na Move The Brain, maak ik stappen op alle gebieden van mijn leven die ik twee jaar geleden niet durfden te dromen. Ik onderneem weer activiteiten en het gaat goed

Michiel

Dit was echt een van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt. Ik was nerveus en de twee weken waren hard werken, maar het was het waard, het heeft me echt enorm geholpen. Het hele programma is zeer goed gecoördineerd en gaat veel verder dan alleen neurotraining. Ik dacht dat ik alleen hulp zou krijgen voor mijn blauwe plek, maar dit ging veel verder.. Na de training voelde ik me veel positiever en kon ik veel meer aan dan voorheen. Ik heb een geweldige tijd gehad bij Move the Brain.

Downwload de Move The Brain brochure

aanvragen
Vragen

Heeft u naar aanleiding van de website nog nog vragen email: info@movethebrain.nl

Handige links website
Ervaringen
Trainingsplan

PubliciteitContact

Broederplein 29 
3703 CC Zeist
Nederland

Voorwaarden
Privacy Statement
Algemene Voorwaarden

©2020 MoveTheBrain | Design: SMART Websites